woensdag 24 december 2014

Site update

Onlangs heb ik mijn site www.pietervanroijen.nl weer eens een update gegeven. Normaliter doe  ik alleen de foto slideshow's aanpassen met nieuwe foto's maar nu heb ik de rest van de site ook meteen opgefrist.
De oude homepage.

De nieuwe homepage.
De homepage heeft nu een panoramafoto van mijn thuishaven Rotterdam en daarboven een duidelijker logo en naam. Het gebruikte font is Parisian BT Regular wat een beetje Art Deco uitstraling heeft. Ook is er nu een header met tekst gekomen in plaats van de icoontjes. De font voor de handschrift achtige letters, zoals ook in mijn handtekening op alle foto's is Annifont.

Om de foto's te zien ga je nu eerst naar de pagina Portfolio, de foto slideshow's zijn nu nog hetzelfde alleen is er nu een duidelijker overzicht. De vorige site gaf deze aan met de verschillende icoontjes, nu zijn er foto's die de desbetreffende categorieën wat duidelijker aangeven.
De nieuwe portfolio pagina.
Ook de contact en info pagina zijn in dezelfde stijl en op de info pagina is nu  ook plaats voor mijn favoriete links, iets wat op de vorige site niet bestond.

Nu was er op de oude site ook een aparte info pagina in het Engels maar ik denk niet dat ik dit ook bij deze site ga doen. De meest relevante info staat sowieso al in het Nederlands en Engels op de homepage en portfolio pagina's.

De hele site is wat duidelijker en rustiger geworden, de foto slideshows zijn het zelfde gebleven omdat de stijl mij nog steeds bevalt en ik nog geen beter alternatief heb gevonden. Deze slideshows maak ik overigens nog steeds (met een plug-in) in Adobe Lightroom.

Geen opmerkingen:

Fotografie is niet alleen kijken, maar vooral ook “zien”

“Een wereldstad aan de Maas”. Oftewel Rotterdam, oftewel de stad waar deze fotograaf zijn wortels gevestigd heeft. Pieter heeft een unieke zicht en maakt foto’s op meerdere gebieden. Haven & industrie, natuur & landschappen, of anders architectuur of mensen? Wedden dat er voor u ook iets tussen zit!?

Welkom dus op mijn blog, deze blog maakt deel uit van mijn officiële site: www.pietervanroijen.nl