zaterdag 25 november 2023

Foto's evenement LeerKRACHT 10 jaar


Op donderdag 16 november stonden de studio’s van het Grafisch Lyceum Rotterdam helemaal in het teken ‘leerKRACHT’. Om haar tienjarig jubileum te vieren organiseerde stichting leerKRACHT een inspirerend live event met sprekers en discussies, dat zowel op locatie als via een livestream te volgen was. 

Zo’n vijftig GLR-studenten werkten mee aan dit live event waaronder studenten Mediamanagement, AV-specialist, Podium en Evenemententechniek, IT Systems and Devices en Creatieve Productie. Zij hielden zich bezig met onder andere de planning en organisatie, signing, alle licht-, geluids- en podiumtechniek, het camerawerk, het maken van (netwerk)verbindingen voor de mobiele regie, en het verzorgen van de livestream. Om het project vorm te geven, werkten ze in het voortraject nauw samen met het bedrijf ResearchED.

Tijdens dit evenement heb ik foto's gemaakt die bij een intern artikel zijn gebruikt.

Geen opmerkingen:

Fotografie is niet alleen kijken, maar vooral ook “zien”

“Een wereldstad aan de Maas”. Oftewel Rotterdam, oftewel de stad waar deze fotograaf zijn wortels gevestigd heeft. Pieter heeft een unieke zicht en maakt foto’s op meerdere gebieden. Haven & industrie, natuur & landschappen, of anders architectuur of mensen? Wedden dat er voor u ook iets tussen zit!?

Welkom dus op mijn blog, deze blog maakt deel uit van mijn officiële site: www.pietervanroijen.nl